Welkom bij Rijschool Hofstede

Ben je net 16,17 of 18 geworden en wil je je rijbewijs graag halen en ben je op zoek naar een goede rijschool, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De Instructeur:

Mijn naam is Frank Harleman, eigenaar van Rijschool Hofstede. Ik geef al meer dan 41 jaar rijles en ik ben gediplomeerd voor het geven van Auto, Motor, Vrachtauto, Bus en Bromfiets rijles. Door mijn ruime ervaring als rijinstructeur heb  jij waarschijnlijk minder lessen nodig om het roze papiertje te halen.

De Autorijschool:

Autorijschool Hofstede bestaat al sinds 1930 en was de eerste autorijschool van Raalte. Wij zijn een vooruitstrevende verkeersschool met een ervaren en vakbekwame instructeur. Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats.
Wij leiden al 89 jaar mensen op tot verantwoorde en veilige weggebruikers. En met succes! Ons slagingspercentage is hoog doordat we professioneel les geven met oog voor detail en veiligheid. Een goed rijopleiding is immers de basis voor een veilige toekomst in het verkeer!

Naast hoge kwaliteit en een hoog slagingspercentage bieden wij cursisten een uitgebreid lesaanbod. Naast losse rijlessen kun  je bij ons terecht voor rijlespakketten  en blokuren van 2 uur, welke ook aantrekkelijk en concurrerend geprijsd zijn.

Kortom: Wij hebben voor jou de complete rijopleiding in huis! Tegen een aantrekkelijk tarief! Wij bieden met onze ervaring een rijopleiding op maat.

Dus bel ons snel voor een proefles en/of intakegesprek. We kunnen je dan een goed advies geven over hoeveel rijlessen je nodig hebt en een opleiding kiezen die het beste bij jou past. In je eigen tempo. We horen graag van je!

Theorie lessen met behulp van itheorie.nl